Witold Kepinski - 23 februari 2018

SuiteCRM 7.10 gelanceerd

SuiteCRM 7.10 gelanceerd image

SalesAgility, de drijvende kracht achter SuiteCRM, heeft een nieuwe versie van SuiteCRM gelanceerd. SuiteCRM is een source klantrelatiebeheer software (CRM), en in de nieuwste versie, versie 7.10, zijn veel nieuwe functies en verbeteringen toegevoegd.

SuiteCRM is een volwaardig CRM en bovendien erg flexibel, zodat het altijd precies voldoet aan de benodigdheden van elk soort bedrijf. Het kan op eigen servers of in de cloud geïnstaleerd worden, en zorgt ervoor dat bedrijven volledige controle houden over hun eigen klantgegevens. SuiteCRM is net zo krachtig als Salesforce en Microsoft Dynamics, maar met het grote voordeel dat het volledig open source is!

SuiteCRM is vertaald in vele talen, waaronder Nederlands.

Wat is nieuw in SuiteCRM 7.10?

SuiteCRM 7.10 heeft een lange lijst verbeteringen, zoals een betere gebruikerservaring, nieuwe functies en een herschreven REST API. Deze versie van SuiteCRM helpt bedrijven ook met de GDRP door opt-in funties toe te voegen die controleren of welke personen toestemming hebben gegeven voor het gebruikt can hun data.

“Het harde werk van het SalesAgility team en de open source gemeenschap is indrukwekkend”, zei Dale Murray, CEO van SalesAgility. “De lijst met nieuwe funties en verbeteringen laten zien dat we goed op weg zijn om de meest gebruikte CRM van de hele wereld te worden.”

De volledige lijst met verbeteringen is hier te raadplegen: https://suitecrm.com/wiki/index.php/Release_notes_7.10.0

SuiteCRM downloaden

SuiteCRM iste downloaden op suitecrm.com/download. Er is gratis support via het forum en er is uitgebreide engeltalige documentatie beschikbaar.

Om te upgraden van een eerdere versie naar SuiteCRM 7.10, bezoek suitecrm.com/upgrade-suitecrm.

SalesAgility bied professionele hulp aan voor bedrijven, en lever ook SuiteASSURED, een “total care” pakket voor SuiteCRM met support en software garanties.

Online demo

SuiteCRM 7.10 is online uit te proberen

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!