Redactie - 22 februari 2018

Ivanti breidt partnerprogramma uit

Ivanti breidt partnerprogramma uit image

Ivanti, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, breidt het Ivanti Partner Programma uit met uiteenlopende hulpmiddelen voor sales en marketing en technische ondersteuning. Met dit nieuwe programma biedt Ivanti meer mogelijkheden aan Managed Service Providers (MSPs), Expert Consultancy Partners en Expert Solution Providers (ESPs).

Het Ivanti Partner Programma, dat vorig jaar werd uitgebreid, verenigt al onze technologieën in één overzichtelijk programma. Daardoor kunnen voormalige partners van RES, AppSense, LANDESK, Concorde, Shavlik, HEAT Software, Lumension en Xtraction gemakkelijker met Ivanti samenwerken in het gehele portfolio aldus James Anderson, Area VP of Channel in EMEA: "Ivanti partners blijven een centrale rol in onze gezamenlijke toekomst spelen, daarom investeren we fors in ons partnerkanaal. Ons nieuwe Technical Rewards-concept stelt partners in staat beloond te worden over gesloten contracten, gebaseerd op de waarde die ze tijdens de sales cyclus toevoegen. We bieden partners belangrijke technische sales kennis, om ervoor te zorgen dat klanten de waarde van onze oplossingen via demonstraties en Proof of Concept kunnen ervaren."

Het Ivanti Partner Programma in EMEA is een two-tier model dat gebruik maakt van de bestaande waardevolle regionale distributienetwerken. Met de snelle groei van het partnernetwerk, neemt de organisatie nu de volgende stap in de samenwerking met distributeurs om optimaal gebruik te maken van Ivanti's positie in de markt. Ontworpen om aan hedendaagse IT-uitdagingen te voldoen, stellen Ivanti's unified endpoint management (UEM), security, service management en cloud service management (CSM)-oplossingen partners in staat om belangrijke waarde toe te voegen aan de IT-omgeving van klanten.

Eric Segers, Vice President Ingram Micro Benelux: “Vanuit Ingram Micro zijn wij verheugd aansluiting te hebben bij het nieuwe Ivanti Partnerprogramma. Na jarenlange ervaring met een deel van het Ivanti portfolio, zijn we enthousiast om Ivanti's concept van Unified IT verder in de markt te zetten. Het concept past perfect binnen de bestaande solution stacks van Ingram Micro en de behoeftes van onze klanten. Het nieuwe Ivanti partnerprogramma optimaliseert de kennisopbouw van het Ivanti portfolio en de positionering binnen onze organisatie en voor onze channel partners.”

Bart van Rheenen, Managing Director Benelux bij Arrow ECS: "We zijn blij dat we Ivanti's IT- en beveiligingsoplossing kunnen aanbieden in 2018. Onze samenwerking zal zich naast de Patching-oplossingen van Ivanti nu verder uitbreiden tot de vijf pilaren van Ivanti’s Unified IT model. De oplossingen van Ivanti vullen onze catalogus met oplossingen voor cybersecurity en de digitale werkplek goed aan. Het Ivanti Partner Programma is een welkome springplank om als distribiteur efficiënt het Ivanti-merk te positioneren en succesvol te zijn in de brede markt die we samen bewerken.”

Het Ivanti’s partnerprogramma biedt nieuwe middelen aan ESP-partners op vier niveaus – Basic, Silver, Gold en Platinum. Daaronder vallen:

Een gepersonaliseerd portal voor snelle toegang tot de hulpmiddelen van het partnerprogramma Deal-registratie voor ESP-partners voor partnerbeloning Aangepaste partnercommunicatie, waaronder partnernieuwsbrieven, partner Hotsyncs en webinars Speciale sales- en technische training en certificeringsprogramma's Sales enablement middelen, waaronder sales playbooks, battlecards en klantreferenties Uitgebreide marketing en social selling-tools, waaronder toegang tot het speciale Ivanti social mediaplatform voor partners en campaign starter kits Exclusieve toegang tot het Ivanti klant- en partnerevent, Ivanti Interchange, dat plaatsvindt van 11 tot en met 14 juni in Madrid, Spanje. Tijdens dit evenement wordt een partner leadership-top georganiseerd alsmede een Certified Partner Technical Salesperson Boot Camp

Voor meer informatie over het Ivanti Partner Programma, zie https://www.ivanti.com/partners.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!