Witold Kepinski - 23 februari 2018

We.Stream presenteert zich op Holland Paviljoen tijdens Mobile World Congress 2018

We.Stream presenteert zich op Holland Paviljoen tijdens Mobile World Congress 2018 image

We.Stream presenteert haar connectiviteitsoplossing voor zakenreizigers op het Holland Paviljoen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Bezoekers kunnen terecht op de stand van We.Stream (stand 6M8) voor een demo van ‘s werelds eerste veilige mobiele WiFi hotspot met embedded Cloud SIM technologie. Met We.Stream kunnen reizigers veilig en onbeperkt internetten in meer dan 100 landen wereldwijd. Het Mobile World Congress, dat van 26 februari tot en met 1 maart in Barcelona wordt gehouden, is het grootste evenement ter wereld in de mobiele industrie.

Joachim de Wild (foto), CO-CEO van We.Stream licht toe welke problemen reizigers ondervinden en hoe We.Stream hiervoor een oplossing biedt: “Het gebruik van internet via een smartphone, tablet of laptop in andere continenten, gaat vaak gepaard met hoge roamingkosten. Veel mensen maken daarom in het buitenland gebruik van publieke WiFi-hotspots. Maar publieke WiFi-netwerken worden door hackers steeds vaker gebruikt om gegevens te onderscheppen. Met We.Stream hebben reizigers, dankzij de ingebouwde VPN-laag, altijd en overal een eigen veilige en betaalbare mobiele WiFi-hotspot op zak.
Ik ben verheugd om te zien dat de mobiele industrie de unieke propositie van We.Stream ook erkent, gezien onze nominatie voor een GSMA Global Mobile (GLOMO) award. Deze awards worden gezien als de ‘Oscars voor de mobiele industrie’ en worden uitgereikt tijdens het Mobile World Congress. Vorige maand ontvingen we tijdens de CES in Las Vegas ook al meerdere prestigieuze awards. Voor ons is dit een mooie bevestiging dat we een innovatief product hebben gelanceerd.”

Sky Sports eerste internationale We.Stream klant

We.Stream werd vorige maand groots gelanceerd tijdens CES 2018 in Las Vegas. Naar aanleiding van deze lancering heeft We.Stream al diverse overeenkomsten gesloten, met meerdere klanten en partners over de hele wereld. Sky Sports, de grootste broadcaster van sportevenementen in Engeland rust haar productiestaf uit met We.Stream, om overal en altijd een veilige internetverbinding te garanderen. Medewerkers van Sky Sports reizen de hele wereld over om sportevenementen uit te zenden. Ian Brash, Technical Manager bij Sky Sports: “Door We.Stream beschikken we voor het eerst over een veilige en betaalbare internetverbinding in meer dan 100 landen. Het wachten op crew die eerst terugkeert naar hun hotel, of een coffeeshop bezoeken, om verbinding te maken met hun team is hiermee verleden tijd.“

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!