Witold Kepinski - 23 februari 2018

SLTN Inter Access behaalt Platinum Business Partner status van Citrix

Op het jaarlijkse Global Partner event in Anaheim USA, heeft SLTN de prestigieuze business partner status van Platinum Partner van Citrix toegekend gekregen. 

“We zijn erg blij en uitermate trots op het behalen van deze elite business partner status van Citrix. De toekenning is het resultaat van jaren lange intensieve samenwerking met de Citrix organisatie, de hoge klanttevredenheid en het zeer hoge kennisniveau en expertise binnen de SLTN organisatie. Door de toenemende vraag naar virtuele werkplekken en het overal- en altijd veilig kunnen werken, zien wij een forse toename in de vraag naar Citrix oplossingen en Citrix expertise die wij graag invullen” aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN.

Citrix Systems introduceerde verder tijdens zijn Global Partner event een combinatie van verschillende wederverkopersprogramma's, waarbij de compensatiestructuur voor partners is vereenvoudigd om partner te ondersteunen met meer cloud business. Met Citrix Ultimate Rewards wordt dealregistratie eenvoudiger. 

Citrix introduceerde eind 2017 nog een gebundelde oplossingsprogramma. Het Citrix Ready bundled Solution-programma bevat meerdere Citrix Ready-partners die de handen in elkaar hebben geslagen om pijnpunten van klanten aan te pakken en geïntegreerde en veilige digitale werkplekoplossingen te bieden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!