HostSlayer is overgenomen door HostSlim
25-02-2018 | door: Redactie

HostSlayer is overgenomen door HostSlim

Per 1 februari 2018 heeft HostSlim B.V. de Amerikaanse hosting provider HostSlayer overgenomen. Nu staat er een toegewijd team van ervaren mensen klaar om alle HostSlayer klanten te ondersteunen bij vragen, problemen of productverzoeken die men heeft. Het bedrijf gaat HostSlayer niet samenvoegen met HostSlim, dus HostSlayer wordt zijn eigen merk en alle services blijven actief voor de huidige HostSlayer klanten.

“HostSlayer is een geweldige aanwinst voor ons portfolio. Bij HostSlim bieden wij voornamelijk managed Hosting producten aan met DDoS protectie. Wij kunnen zonder impact of problemen dezelfde DDoS protectie en kwaliteit bieden voor de klanten van HostSlayer. Wij zijn al enkele jaren bezig met het uitbreiden naar het buitenland en dit doen wij goed met onze EU website, echter wilde wij grote stappen zetten richting de Amerikaanse- en Zuid-Amerikaanse markt Dit is een grote stap in die richting”, aldus Ralph Karseboom - CEO van HostSlim.

De huidige klanten van HostSlayer zullen in eerste instantie geen verschil merken van de overname. De diensten blijven actief en de support tijden blijven gegarandeerd binnen 20 minuten.

HostSlim heeft een team van mensen klaargezet om de support verzoeken van HostSlayer te verwerken.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Hosting