Redactie - 26 februari 2018

HP introduceert vernieuwd digitale labels- en verpakkingsportfolio

HP Inc. kondigt een uitbreiding aan van het labels- en verpakkingenportfolio, met oplossingen om printen met digitale persen flexibeler, productiever en winstgevender te maken. Tot deze nieuwe oplossingen behoren de HP Indigo 6900 Digital Press voor labels en verpakkingen en de HP PageWide C500 Press voor de verwerking van golfkarton.

De nieuwe HP Indigo 6900 Digital Press vergroot de labelmarkt en zorgt het tegelijkertijd voor een grotere winst per meter, inclusief:

De Pack Ready for Labels voor de productie van hoge-weerstand etiketten voor voedsel, huishoudelijke, chemische, en farma labels. Vier beta-sites verzorgen de productie van commerciële opdrachten.

De nieuwe HP Indigo ElectroInk Silver, biedt metallic effecten over een breed kleurenspectrum, vergelijkbaar met Pantone 877, is nu verkrijgbaar

De HP Indigo ElectroInk Invisible Blue and Yellow, zichtbaar onder UV licht, voor merkbescherming promo-labels

Geïntegreerd met de HP Indigo GEM verdeling-unit, de eerste volledig digitale one-pass labelprinter en oplossingen voor spot, tactiel, folie, hologrammen, mini-texturen en lamineren.

Commerciële beschikbaarheid Pack Ready Laminator

De Pack Ready Laminator is nu ook zakelijk verkrijgbaar. Hiermee kunnen flexibele verpakkingen, die digitaal met de HP Indigo zijn gedrukt, direct worden gedistribueerd, omdat er geen lijm meer wordt gebruikt.

Uitgebreide mogelijkheden voor de HP Indigo 30000

De nieuwe mogelijkheden en prestaties van de HP Indigo 3000 omvatten:

Verhoogde productiviteit voor tientallen vouwkartonopdrachten per dag, en bijna 1 miljoen B2-formaat vellen per maand
De meest uitgebreide vouwkartontoepassingen op een pers, met mogelijkheden voor karton tot gemetalliseerde en van synthetisch tot transparante materialen, merkbescherming en beveiligingsoplossingen zoals micro-tekst en micro QR-codes en een verscheidenheid aan personalisatie mogelijkheden.
De Tresu iCoat 30000, verkocht en geserviced door HP Indigo, voor een totaal oplossing voor de vouwkarton productielijn.

De dynamische markt aanpakken met de HP PageWide C500

De HP PageWide C500 maakt gebruik van HP CV150 watergedragen inkt, die geen UV-reactieve chemische stoffen bevatten. Dankzij deze inkt op waterbasis kunnen golfkartonbewerkers voedselgerelateerde verpakkingen printen zonder risico. Deze betrouwbare oplossing maakt afdrukken middels wereldwijde voedselveiligheidsvoorschriften en industrierichtlijnen mogelijk. HP kondigt aan dat MIS / MES-softwareoplossingen voor golfkartonnen en harde verpakkingen, volledig zal worden geïntegreerd, zodat de HP PageWide C500 persen op optimale capaciteit blijven werken.

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!