Kees van Luijk benoemd tot Channel Director Nederland van Dell EMC

26-02-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Kees van Luijk benoemd tot Channel Director Nederland van Dell EMC

Dell EMC benoemt Kees van Luijk tot Channel Director Nederland. In deze rol zal Van Luijk zich toeleggen op het ondersteunen van zowel partners als het Dell EMC channel-team evenals het verder vormgeven en uitbouwen van het partnerecosysteem in Nederland.

Jeannine Peek, Algemeen Directeur Dell EMC Nederland: “We zijn verheugd dat Kees van Luijk de functie van Channel Director Nederland, een rol die hij al enige tijd op ad interim-basis bekleedt, wil gaan vervullen. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring van het Nederlandse partnerlandschap, weet hij als geen ander met welke uitdagingen onze partners dagelijks te maken hebben. Ik ben ervan overtuigd dat Kees de juiste bagage heeft om onze partners en hun klanten te helpen bij het realiseren van (digitale) transformatie en commercieel succes.”

Kees van Luijk werkt sinds oktober 2010 bij Dell EMC in Amsterdam. De afgelopen jaren heeft hij leiding gegeven aan de Partner Account Managers. Voor deze periode vervulde Van Luijk verschillende rollen binnen de channel-organisatie vervuld. Kees heeft ruim twintig jaar ervaring in het kanaal en verschillende partner/development-rollen vervuld in fysieke infrastructurele- en ERP-oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People