Chango Eersel nieuwe algemeen directeur ITON
28-02-2018 | door: Witold Kepinski

Chango Eersel nieuwe algemeen directeur ITON

Chango Eersel is vanaf 1 maart 2018 de nieuwe algemeen directeur van ITON. Chango, tot 1 maart 2018 operationeel directeur bij Uniserver, volgt Pim de Joode op. Hij zal samen met Rody van Egmond de directie van ITON vormen. Met de komst van Chango voegt ITON een flinke dosis kennis, kunde en ervaring op IT gebied toe aan haar directie.

Chango Eersel (46) is van huis uit project engineer. Na zijn studie aan de Vrije Universiteit Amsterdam is hij zijn loopbaan begonnen bij de Politie Amsterdam. Vervolgens heeft hij de stap gemaakt naar de IT-sector. De afgelopen 3 jaar was Chango werkzaam bij Uniserver, waarvan de laatste 2,5 jaar als operationeel directeur.

Waar de visie van ITON zich uitstrekt als Hybride cloud expert ziet Chango bij zijn benoeming kansen op een holistisch vlak. “Ik werk graag in een dynamische omgeving, een omgeving waar de druk hoog is. Ik ben niet iemand die gelooft in micro-managen, ik kijk graag naar het holistisch doel en zorg ervoor dat alle vlakken van de organisatie samenkomen op een functionele en effectieve manier”.

Pim de Joode: “De afgelopen twee jaar hebben we bij ITON een fantastische ontwikkeling doorgemaakt. Een aanscherping van onze strategie, wijziging van de organisatiestructuur, messcherpe focus en een investering in onze kennis, platform, en public cloud. Hierdoor hebben we ervoor gezorgd dat ITON klaar is voor de toekomst; een mooi moment om de verantwoordelijkheid voor de organisatie over te dragen. Ik kijk met het volste vertrouwen naar de toekomst. Het uitdragen van onze visie en het verwezenlijken van onze ambities zijn bij het nieuwe team in goede handen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud