Cloud Foundry Foundation verwelkomt zes nieuwe leden

05-03-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Cloud Foundry Foundation verwelkomt zes nieuwe leden

Aqua Security, Bracket Computing, ITQ, RefineAI, SuperOrbital en TIBCO treden als Silver Member toe tot de Cloud Foundry Foundation. Onder andere Dell EMC, Google, HPE, IBM, Pivotal, SAP en VMware zijn al langer lid van de stichting.

De Cloud Foundry Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling, promotie en omarming van Cloud Foundry als de industriestandaard voor het leveren van de beste developer ervaringen. De Cloud Foundry Foundation beheert verschillende proejcten, waaronder Cloud Foundry Application Runtime, Cloud Foundry Container Runtime, BOSH, Open Service Broker API, Abacus, CF-Local, CredHub, ServiceFabrik en Stratos.

"Naarmate meer en meer bedrijven cloud-native applicaties in een multi-cloud wereld omarmen, heeft de Foundation de grootste toename in lidmaatschappij in één maand tijd gezien sinds 2016", zegt Abby Kearns, algemeen directeur van de Cloud Foundry Foundation. "We verwelkomen de unieke bijdrage die ieder van deze bedrijven zal leveren."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud