Redactie - 05 maart 2018

Philips presenteert nieuwe E9 monitoren

Philips presenteert nieuwe E9 monitoren image

MMD, merklicentiepartner voor Philips Monitors, breidt zijn E-lijn uit met drie nieuwe modellen. Deze modellen worden E9 genoemd en bieden betere beeldprestaties. Het gaat om drie E9-monitoren van 27 inch met Full HD en Ultra-Wide Color.

De nieuwe Philips E9-monitoren beschikken allen over IPS LED-breedbeeldschermen van 27 inch.. Met de kijkhoeken van 178 graden kan de gebruiker de schermen vanuit bijna elke hoek bekijken en scherpe beelden en levendige kleuren zien. Deze modellen zijn dus niet alleen ideaal voor liefhebbers van entertainment, maar ook voor professionele gebruikers die kleurnauwkeurigheid en consistente helderheid nodig hebben, aldus MMD.

Ultra-Wide Color Technology zorgt ervoor dat de E9-monitoren een bijzonder breed kleurengamma hebben met diepere, levendigere en natuurlijkere kleuren. De verbeterde Full HD-resolutie van 1920 op 1080 pixels resulteert in schitterende details, helderheid en contrast. Om flikkeringen en vermoeidheid aan de ogen te voorkomen zijn de monitoren uitgerust met de Philips Flicker-Free Technology. Daarnaast bevatten de monitoren de Philips LowBlue Mode-instelling, die schadelijk blauw licht vermindert voor het welzijn van de gebruiker.

Met een glanzende zwarte afwerking en een elegante metalen standaard zetten de E9-monitoren de traditie van het slimme ontwerp van de Philips E-lijn voort zo beweert MMD. Alle drie de 27-inch modellen zijn dun (slechts 9,94 mm) en zijn uitgerust met de AMD FreeSync-technologie. Hiermee wordt de verversingssnelheid van het beeldscherm gekoppeld aan het frame render rate van GPU om moeiteloos te gamen. De monitoren hebben ook zeer smalle randen. Hierdoor zijn ze ideaal voor opstellingen met meerdere monitoren en voor een breed scala aan toepassingen, van grafisch ontwerp en professionele toepassingen tot gaming. De beeldschermen zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook milieubewust. Zij zijn gemaakt met duurzame, milieuvriendelijke materialen die voldoen aan belangrijke internationale normen. Ze zijn kwik- en loodvrij, worden geleverd in 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal en bieden energiebesparingen dankzij hun lage stroomverbruik, aldus mMD.

De E9-monitoren bevatten allen de benodigde hardware voor een HDMI-aansluiting voor digitale video- en audio overdracht vanaf een pc of meerdere AV-bronnen (inclusief settopboxen, Dvd-spelers, A/V-ontvangers en videocamera's). Het 276E9QJAB-model, dat nog meer gemak en connectiviteit heeft, bevat ook een DisplayPort-verbinding voor bliksemsnelle beeldvorming en verversingssnelheid, evenals ingebouwde stereoluidsprekers voor meer plezier van multimedia.

Na deze nieuwe 27-inch monitoren, zal de Philips E9-familie verder uitbreiden met additionele flatscreen- en gebogen schermen. Deze zullen ook allemaal beschikken over een elegant, superdun 9,94 mm ontwerp en technologische innovaties zoals AMD FreeSyncTM-technologie. De 276E9QDSB, 276E9QJAB en 276E9QSB FHD-modellen zijn vanaf maart 2018 beschikbaar voor een adviesprijs van €189,-. Hierna volgt een 23,8-inch FHD-flatscreen in mei en een 21,5-inch FHD-flatscreen in juli. Philips heeft voor de E9-lijn ook drie gebogen modellen ontwikkeld. Deze zullen vanaf mei beschikbaar zijn in een FHD/QHD-formaat van 31,5 inch en in een FHD-formaat van 27 inch.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!