Kaspersky MSP Conference
06-03-2018 | door: Redactie

Kaspersky MSP Conference
(18-04-2018)

Vanaf vandaag is het mogelijk te registreren voor de allereerste Kaspersky MSP Conference. Kies zelf de breakouts waar je geïnteresseerd in bent, voor zowel sales- als technische specialisten hebben wij interessante sessies te bieden. Verzeker jezelf (en je collega's) van een plek! 

Ben je een beginner of een expert in de wereld van MSP's? Geen probleem, we hebben sessies voor verschillende soorten gasten. In één efficiënte middag bieden we commerciële en technische sessies die je een compleet overzicht geeft van ons MSP-programma. Daarnaast zullen we u inspireren met tips en trucs om je potentie als professionele MSP'er te bereiken.

De KNVB Campus is één van de modernste locaties van Nederland. De focus ligt op innovatie en motivatie, net zoals het Kaspersky MSP Partner Programma. De Campus in Zeist biedt een bijzondere ervaring voor zowel clubs als bedrijven. Het is een uitstekende locatie voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, maar biedt ook volop mogelijkheden voor training en ontspanning. Deze accommodatie zal je zeker inspireren!

Een combinatie van zaken en entertainment is altijd een goed idee. Nieuwe partners ontvangen een Campus-tour en krijgen de kans om alle hotspots te zien: de bestuurskamer, het spelershotel en de kleedkamer van de KNVB, en nog veel meer. We eindigen de middag met een exclusieve presentatie: Bas Nijhuis, bekend als een van de beste Nederlandse scheidsrechters, zal vertellen over zijn succesvolle ondernemersprestaties in combinatie met sport.

Zorg dat je er bij bent en registreer je nu HIER

Terug naar nieuws overzicht
Security