Witold Kepinski - 06 maart 2018

Tech Data voegt Oracle Cloud toe aan StreamOne Cloud Marketplace

Tech Data voegt Oracle Cloud toe aan StreamOne Cloud Marketplace image

Tech Data maakt bekend dat de Oracle universele cloudcredits voor Pay-As-You-Go (PAYG) diensten  nu ook beschikbaar zijn in de StreamOne Cloud Marketplace. Zo kunnen resellers in Europa op eenvoudige wijze cloud- of hybride cloudoplossingen voor hun klanten kopen, beheren en implementeren.

De universele cloudcredits van Oracle zijn een flexibele manier om clouddiensten te kopen en gebruiken. Via één universele SKU hebben klanten onbeperkte toegang tot alle huidige en toekomstige Oracle Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) diensten binnen zowel Oracle Cloud als Oracle Cloud at Customer. Klanten hebben on-demand toegang tot alle PaaS- en IaaS-diensten en kunnen indien nodig diensten upgraden, uitbreiden of naar andere datacenters verhuizen.

“Oracle IaaS en PaaS zijn populaire oplossingen en vormen een waardevolle uitbreiding van StreamOne,” aldus Sergio Farache, senior adjunct-directeur Global Cloud Solutions bij Tech Data. “De flexibiliteit en toepassingsmogelijkheden van Oracle IaaS zijn perfect geschikt voor de cloud. Onze klanten kunnen nu altijd IaaS gebruiken zonder zich voor de langere termijn vast te leggen. Via StreamOne kunnen Oracle resellers IaaS en PaaS aanbieden ten behoeve van inkoop en gebruik, met eenvoudige beheer- en betaalopties.”
Dankzij de uitbreiding met Oracle IaaS en PaaS is StreamOne voor onze channelpartners nu van nog grotere waarde. Dankzij het grote aanbod aan oplossingen voor zakelijk gebruik dat nu op StreamOne beschikbaar is, onder andere van Oracle, IBM en Microsoft kunnen resellers via het platform voorzien in de verschillende behoeften die hun klanten hebben op het gebied van clouddiensten.

“Tech Data heeft een voortreffelijke naam als het gaat om ontwikkeling en het stimuleren van groei voor zijn partners,” reageert Al Patel, senior directeur VAD Channel Sales bij Oracle EMEA. “Niet alleen kunnen inkomsten uit en implementatie van de cloud versneld gerealiseerd worden, wij kunnen ook bestaande partners helpen met hun behoeften op locatie en van locatie naar de cloud, zodat de kracht van Tech Data optimaal wordt benut. Oracle investeert met value-added distributeurs in EMEA aanzienlijk in geheel nieuwe klanten en Tech Data speelt daarbij een belangrijke rol.”

StreamOne, dat werd ontwikkeld door Tech Data zodat klanten het hele eindgebruikerspakket van op verbruik en abonnement gebaseerde clouddiensten kunnen beheren, omvat tools en middelen waarmee informatie voor resellers toegankelijk is en zij diensten kunnen kopen en beheren. De specialisten van het Cloud Solutions-team van Tech Data bieden ondersteuning zodat resellers eenvoudiger met programma's voor leveranciers en serviceproviders aan de slag kunnen en er hun voordeel mee kunnen doen, en zij hun businessmodellen kunnen aanpassen.

Voor meer informatie over Oracle Cloud oplossingen van Tech Data via StreamOne in Nederland kunt u contact opnemen met Wim Heupers, Business Unit Manager Tech Data.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!