Witold Kepinski - 08 maart 2018

Gen25 is wederom weer Salesforce Platinum Consulting Partner

Gen25 is wederom weer Salesforce Platinum Consulting Partner image

Salesforce, speler op het gebied van CRM, heeft voor het tweede jaar op rij de Platinum-status toegekend aan Gen25, de Nederlandse speler op het gebied van Salesforce-implementaties. De status Platinum Consulting Partner wordt toegekend aan organisaties die hoog scoren op klanttevredenheid, groei en expertise op het gebied van Salesforce-implementaties.

Gen25 is al geruime tijd implementatiepartner van Salesforce en is als een van de weinige partners in Europa naast Platinum Consulting Partner ook Gold ISV Partner en Platinum Heroku Enterprise Partner. Dankzij gespecialiseerde in-house developers kan Gen25 Salesforce volledig naar de wensen en behoeften van organisaties aanpassen, voor een implementatie die exact aansluit bij hun doelen en ambities.

Net als voorgaande jaren resulteerde de aanpak van Gen25 ook nu weer in een bijzonder hoge klanttevredenheidsscore van 9,4 op een schaal van 10. “Bij elk project stellen wij ons op als een verlengstuk van de organisatie en verdiepen we ons in de klanten van onze klanten en in de gebruiker,” zegt Gijs Martens (foto), oprichter en CEO van Gen25. “Zo kunnen we de meest passende, effectieve en gebruiksvriendelijke oplossingen leveren, waarmee onze klanten kunnen bouwen aan langdurige relaties met hun klanten. De hoge klanttevredenheidsscore is het grootste compliment dat we kunnen krijgen en de Platinum-status vormt de kroon op ons werk. Het is een duidelijk signaal dat we op de goede weg zitten en dat onze filosofie zijn vruchten afwerpt.”

Salesforce World Tour Platinum Sponsor
Als Platinum Consulting Partner zal Gen25 Salesforce ondersteunen als Platinum Sponsor tijdens de Salesforce World Tour in Amsterdam op 12 april. Gen25 is tijdens de World Tour prominent aanwezig met een uitgebreide stand en zal een Theatre Sessie verzorgen. Booker25, een applicatie ontwikkeld door Gen25, zal als Gold Sponsor in Amsterdam en Londen aanwezig zijn, op respectievelijk 12 april en 17 mei.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!