Kaseya Unified Backup voor MSPs

08-03-2018 | door: Witold Kepinski

Kaseya Unified Backup voor MSPs

Kaseya, leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, introduceert Kaseya Unified Backup (KUB). Deze oplossing wordt ondersteund door technologie van Unitrends MSP en verenigt back-upfunctionaliteit, ransomwaredetectie en cloudgebaseerde bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BCDR) binnen één appliance.

De combinatie van KUB en Kaseya Cloud Backup biedt klanten een integrale oplossing met de keuze om back-ups te maken met de appliance of in de cloud. KUB is het gevolg van 25 jaar ervaring van Unitrends met de ontwikkeling van BCDR-oplossingen voor grote ondernemingen. KUB biedt toegang tot toonaangevende diensten via één gebruiksvriendelijke beheerconsole, zodat MSP’s kunnen profiteren van hoge marges en minimaal onderhoud.

KUB biedt MSP’s de mogelijkheid om af te stappen van het gebruik van meerdere applicaties voor het beheer van back-ups voor klanten. Ze kunnen hun omgeving vereenvoudigen met een back-upappliance die geïntegreerd is met de cloud en vanuit één scherm kan worden beheerd. Een overzichtelijk dashboard biedt toegang tot functionaliteit voor het oplossen van specifieke problemen.

Het dashboard van KUB is volledig geïntegreerd met VSA, het remote monitoring & management-platform (RMM) van Kaseya, en biedt snelle en eenvoudige toegang tot waarschuwingen, rapporten en functies voor het beheer van policy’s. Het dashboard van KUB is daarnaast speciaal ingericht voor het uitvoeren van volledig geautomatiseerde tests van de herstelprocedures, aldus Kaseya.

Terug naar nieuws overzicht
Software