F-Secure biedt managed service voor endpoint detection & response (EDR)
07-03-2018 | door: Witold Kepinski

F-Secure biedt managed service voor endpoint detection & response (EDR)

F-Secure, leverancier van cybersecurity oplossingen, biedt via zijn partnernetwerk een nieuwe managed service voor endpoint detection & response (EDR) aan die bedrijven beschermt tegen geavanceerde bedreigingen en gerichte cyberaanvallen. Deze dienst is in samenwerking met partners ontwikkeld en biedt hen de mogelijkheid om in te springen op de groeiende kansen in de markt voor managed EDR-diensten.

“Geavanceerde moderne aanvallen werken onder de radar en vragen om een slimmere benadering. Endpoint bescherming alleen is niet langer voldoende”, zegt Aart Jonkers (foto), sales manager corporate sales Benelux bij F-Secure. “Tegelijkertijd zorgt het nijpende tekort aan experts in cybersecurity ervoor dat middelgrote bedrijven in het nadeel zijn bij het aantrekken van beveiligingspersoneel. Een oplossing voor dit probleem is om een beroep te doen op de geavanceerde kunstmatige intelligentie van F-Secure. Deze is speciaal door de beveiligingsexperts van F-Secure getraind op het detecteren van geavanceerde bedreigingen en voorziet onze partners van aanbevelingen voor het reageren op beveiligingsincidenten. Onze unieke combinatie van mens en machine biedt middelgrote bedrijven toegang tot cybersecurity van grootzakelijk niveau, samen met lokale ondersteuning door de vakkundig getrainde beveiligingsprofessionals van onze partners.”

Endpoint detection & response (EDR) is het snelst groeiende gebied binnen de markt voor cyberbeveiliging. Het zakelijke gebruik hiervan zal de komende jaren naar verwachting fors toenemen. Gartner voorspelt “een jaarlijks groeigemiddelde van 45,3% van 2015 tot en met 2020, iets wat de groei van de markt voor informatiebeveiliging met 7% in dezelfde periode in de schaduw zet.”

Terug naar nieuws overzicht
Security