Redactie - 09 maart 2018

Portland Europe MSP Roadshow

Portland Europe MSP Roadshow image

Distributeur Portland Europe organiseert binnenkort de MSP Roadshow, een serie bijeenkomsten met als doel IT-dienstverleners te helpen bij de transitie van break/fix (uurtje-factuurtje) naar managed services (abonnementsbasis). 

Het groeiende aantal producten waarbij eindgebruikers maandelijks afrekenen kan het voor IT-dienstverleners lastig maken alleen op basis van break/fix winstgevend te blijven. Opereren als dienstverlener op abonnementsbasis (Managed Services Provider) heeft absoluut zijn voordelen, maar is niet zonder risico. 

Om resellers te helpen manoeuvreren van break/fix naar managed services zijn de MSP roadshows ontstaan. Interactieve sessies, waarbij succesvolle cases worden gepresenteerd, aanwezigen ervaringen en tips kunnen uitwisselen en er ruimte is . In samenwerking met een aantal vendoren van Portland worden er ook nuttige rekenvoorbeelden, tools en oplossingen die de transitie van break/fix naar MSP vergemakkelijken besproken. 

De MSP Roadshows zijn vooral geschikt voor eigenaars en beleidsmakers, en vinden plaats van 13:00 tot 16:30 op 21, 27 en 28 maart en 11 april in Zwolle, Hilversum, Leiden en Vught respectievelijk. 

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Portland.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!