SUSE breidt partnerschap met AWS uit

09-03-2018 | door: Redactie

SUSE breidt partnerschap met AWS uit

SUSE breidt zijn samenwerking met Amazon Web Services (AWS) uit om Suse Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen rechtstreeks op de AWS Marketplace te leveren. AWS-klanten met SAP-workloads op SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen ontvangen geïntegreerde ondersteuning van AWS en SUSE voor een platform voor SAP HANA en SAP S / 4HANA. Met de On-Demand Enterprise-oplossing betalen AWS-klanten alleen voor wat ze gebruiken. Met deze uitgebreide samenwerking reageren SUSE en AWS op de groeiende vraag van hun klanten naar flexibiliteit en kostenvoordelen voor bedrijfskritieke applicaties die op de cloud zijn gebaseerd.

Sinds 2012 biedt het AWS platform voor SAP-toepassingen voor SUSE Linux Enterprise Server op AWS voor SAP-workloads. Met de certificering van AWS-instanties voor SAP HANA, werd SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen ook beschikbaar op AWS in 2014. Tot nu toe hebben klanten in de eerste plaats het Bring-Your-Own Subscription-programma van SUSE gebruikt om SAP-workloads aan AWS te leveren.

De meeste SAP HANA-klanten gebruiken SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen om productie-werklasten te ontwikkelen, testen en uitvoeren; Veel grootzakelijke klanten gebruiken SUSE oplossingen voor hun SAP-productiewerkladingen op AWS op dezelfde manier. Na de release van de Amazon Elastic Compute Cloud-exemplaren (Amazon EC2), versie X1 en X1e.32xlarge, die speciaal zijn ontworpen voor workloads binnen het geheugen, implementeren SAP HANA-implementaties bij AWS.

Klanten die productiekwaliteit SAP-workloads op AWS nodig hebben, kunnen de SUSE Linux Enterprise High Availability Extension gebruiken om SAP HANA-instanties failover tussen beschikbaarheidszones toe te staan. SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen bevat ook verbeteringen zoals pagina-cache-beheer en kernelinstellingen die zijn geoptimaliseerd voor SAP-workloads.

Naji Almahmoud, vice-president van Suse Global Alliances: "We werken samen met AWS om de klantervaring voor bedrijfskritieke applicaties in de cloud met SUSE Linux voor SAP HANA en SAP S / 4HANA te blijven verbeteren. Onze voortdurende samenwerking stelt ons in staat om zelfs de veeleisende behoeften van klanten op SAP-workloads op AWS te overtreffen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software