Redactie - 09 maart 2018

Acronis back-up integreert met Google Cloud Platform

Acronis back-up integreert met Google Cloud Platform image

Acronis, speler in hybride bescherming en storage cloud data, heeft aangekondigd een nieuw strategisch partnerschap met Google Cloud te sluiten om Acronis back-up oplossingen te verbeteren door de integratie met het Google Cloud Platform.

De nieuwe overeenkomst zal het aantal cloudregio's vergroten waar partners en klanten van Acronis hun gegevens kunnen opslaan. Het zal gebruikers in een groter aantal landen snelle uploadsnelheden en data-soevereiniteitsopties bieden.

Google Cloud Platform wordt geïntegreerd in toekomstige releases van Acronis oplossingen voor back-up , noodherstel en bestandssynchronisatie en delen . Dankzij deze uitbreiding kunnen de partners van Acronis hun bedrijf laten groeien door snelle gegevensbeschermingsservices aan te bieden aan klanten die al gebruikmaken van het Google Cloud Platform.

Gemakkelijke toegang tot Google Cloud Platform helpt gebruikers ook hun Recovery Time Objectives (RTO) te verminderen en SLA-doelen (Service Level Agreement) te bereiken, vooral in noodherstel.

"De integratie van Google Cloud met Acronis-back-upproducten is een van de belangrijkste verzoeken van onze gebruikers", aldus John Zanni, Acronis President. "Er zijn veel bedrijven die hebben geïnvesteerd in publieke cloudinfrastructuur. We maken het eenvoudig voor hen om het te gebruiken met Acronis. "

Als onderdeel van deze integratie is Acronis van plan de ondersteuning voor Google Cloud-werklasten uit te breiden, een Google Cloud-implementatiemodel voor de Acronis Backup Management-server aan te bieden en het gebruik van Google Cloud Platform voor noodherstel in te schakelen.

Deze verbetering biedt nieuwe mogelijkheden en een extra mate van flexibiliteit voor de partners van Acronis, die klanten kunnen helpen aan hun gegevensbeschermingsbehoeften te voldoen door gebruik te maken van Google Cloud Platform.

De gegevensbeschermingsoplossingen van Acronis bieden al native integratie met een aantal openbare cloudleveranciers, populaire hostingautomatiseringsplatforms en bewakings- en beheertools op afstand. Acronis-producten zijn gemaakt voor de cloud en zijn ontworpen om alle gegevens in alle omgevingen te beschermen, inclusief cloudworkloads, datacenters, on-premise, externe kantoren en mobiele apparaten.

De samenwerking met Google Cloud is een logische stap in de toewijding van Acronis om partners en klanten zowel de meest uitgebreide gegevensbescherming als de meest flexibele beschikbare gegevensbeheeropties te bieden.

"We zien dat steeds meer klanten profiteren van onze opslagproducten voor gegevensbescherming omdat ze betere flexibiliteit, prestaties en economische voordelen bieden", zegt Adam Massey, directeur van Strategic Technology Partners, Google Cloud. "Door samen te werken met Acronis, een gevestigde leider in de branche, hopen we de gegevensbeschermingsreis van klanten nog eenvoudiger te maken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!