Veeam Partner Awards 2018 uitgereikt

09-03-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Veeam Partner Awards 2018 uitgereikt

De Veeam Partner Awards 2018 zijn uitgereikt. De leverancier van back-up, disaster recovery en availability oplossingen deed dit in het Muntgebouw Utrecht tijdens de Veeam Partner Summit 2018. Tijdens de Veeam Partner Summit bedankte het Veeam team zijn partners voor de geweldige ondersteuning in 2017 met een fantastisch resultaat. "We bieden #1 Availability for any app, any data, across any cloud, en dat was zonder de inzet van partners niet mogelijk geweest", aldus Ronald Ooms, Vice President North East EMEA bij Veeam Software.

Veeam is nu op weg naar 1 miljard dollar omzet. Tijdens de Veeam Partner Summit werden nieuwe opties voor gezamenlijk succes in 2018 in kaart gebracht, onder andere door Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux bij Veeam Software.

Bezoekers kregen informatie over de Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 die nu beschikbaar is en de VeeamON Tour Virtual. Verder was er nieuws op het gebied van pricing, subscription, renewals en ProPartner programma.

Winnaars Veeam Partner Awards 2018:

Fastest Growth Partner van het jaar: Netflex

Most Significant Project van het jaar: it2grow

Best SMB Partner van het jaar: Comparex

Best VCSP Partner van het jaar: Broad Horizon

Customer Choice: it2grow

Patrick Louwe van it2grow is blij met de twee gewonnen awards: De awards zien wij als een beloning vanuit Veeam voor onze investering in tijd en kwaliteit. En nog belangrijker als waardering van onze klanten en andere relaties voor de manier waarop wij hen helpen met de oplossingen van Veeam. De afgelopen jaren is er veel veranderd. Veeam is inmiddels veel meer een dataplatform geworden dan alleen een oplossing voor back up en replication. Dit vergt hele andere en meer veelzijdige competenties. Wij spreken ook op andere, meer strategische niveaus binnen de organisatie van onze klanten over Veeam."

Louwe vervolgt: "Daar komt onze ervaring (technisch en organisatorisch) nog beter tot zijn recht. Dat zie je ook aan het soort projecten dat wij mogen uitvoeren. Veeam werkt intuïtief, maar wil je het echt goed inrichten en benutten dan heb je gedegen VMware en Hyper-V kennis nodig. En natuurlijk is het belangrijk dat wij een zeer ruime ervaring hebben met Veeam. Binnen IT2Grow zijn wij er zeker van dat Veeam in complexe, gevirtualiseerde IT omgevingen bijna altijd de beste oplossing is. We werken met professionele enthousiaste mensen die houden van hun vak en dat merken onze klanten en de partners waar we mee samenwerken. Dat blijkt ook uit onze hoge certificeringsgraad en uit de waardering die onze klanten uitspreken. Wij zijn daar super trots op, maar hebben het gevoel dat we pas aan het begin staan van ons avontuur met Veeam!"

Bekijk de sfeerfoto's van de Veeam Partner Summit 2018 op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Bekijk de video.

Terug naar nieuws overzicht
Security