Witold Kepinski - 09 maart 2018

Red Hat Virtualization geschikt voor SAP HANA omgevingen

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, maakt bekend dat Red Hat Virtualization het SAP HANA-platform, een in-memory data- en applicatieplatform, ondersteunt. Red Hat kan nu een besturingssysteem (Red Hat Enterprise Linux voor SAP HANA) en hypervisor aanbieden die beide gevalideerd zijn voor het gebruik met SAP HANA-omgevingen. Dit levert voor biedt organisaties die op zoek zijn naar een grotere keuze aan gevirtualiseerde oplossingen, operationele efficiëntie en kostenbesparing een hoger niveau van open standaardisatie op.

Red Hat Virtualization, een virtualisatieoplossing die op een schaalbare, flexibele, Kernel-gebaseerde Virtual Machine (KVM) is gebaseerd, biedt een open, gebruiksvriendelijk en veiliger virtualisatieplatform dat verschillende workloads aankan, waaronder van big data-applicaties en -analyses, zonder uitgebreide aanpassingen of speciale hardware. Door SAP HANA-implementaties te ondersteunen, helpt Red Hat Virtualization klanten met het consolideren van fysieke hardware om IT-uitgaven te verlagen zonder operationele capaciteit of functionaliteit te verliezen. Daarnaast is Red Hat Virtualization een solide basis voor innovatieve technologie, zoals Linux-containers en cloud computing, en kan het eenvoudig met bestaande IT-investeringen geïntegreerd worden.

Red Hat Virtualization is de basis voor de nieuwe generatie computing-technologie van Red Hat. Klanten kunnen voor hun SAP HANA-implementaties zodoende verder standaardiseren op het Red Hat-portfolio. Dit kan helpen om de flexibiliteit van big data-operaties van klanten te vergroten en meer opties te bieden als het gaat om schaalvergroting zodat men extreme computertaken kan aanpakken.

Beschikbaarheid
Red Hat Virtualization-ondersteuning voor SAP HANA-workloads is per direct beschikbaar.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!