Portland Europe MSP Roadshow

09-03-2018

Portland Europe MSP Roadshow
(27-03-2018)

Distributeur Portland Europe organiseert binnenkort de MSP Roadshow, een serie bijeenkomsten met als doel IT-dienstverleners te helpen bij de transitie van break/fix (uurtje-factuurtje) naar managed services (abonnementsbasis). 

Het groeiende aantal producten waarbij eindgebruikers maandelijks afrekenen kan het voor IT-dienstverleners lastig maken alleen op basis van break/fix winstgevend te blijven. Opereren als dienstverlener op abonnementsbasis (Managed Services Provider) heeft absoluut zijn voordelen, maar is niet zonder risico. 

Om resellers te helpen manoeuvreren van break/fix naar managed services zijn de MSP roadshows ontstaan. Interactieve sessies, waarbij succesvolle cases worden gepresenteerd, aanwezigen ervaringen en tips kunnen uitwisselen en er ruimte is . In samenwerking met een aantal vendoren van Portland worden er ook nuttige rekenvoorbeelden, tools en oplossingen die de transitie van break/fix naar MSP vergemakkelijken besproken. 

De MSP Roadshows zijn vooral geschikt voor eigenaars en beleidsmakers, en vinden plaats van 13:00 tot 16:30 op 21, 27 en 28 maart en 11 april in Zwolle, Hilversum, Leiden en Vught respectievelijk. 

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Portland.

Terug naar nieuws overzicht
Software