Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Veeam biedt een compleet data availability platform

Veeam, leverancier van back-up, disaster recovery en availability oplossingen, organiseerde in het Muntgebouw Utrecht de Veeam Partner Summit 2018. Tijdens het event bedankte het Veeam team zijn partners voor de ondersteuning in 2017 met een goed resultaat. De boodschap was dat Veeam meer biedt dan alleen back-up van data, maar een compleet platform zoals hyper availability. Daarnaast werden de Veeam Partner Awards uitgereikt. Witold Kepinski , hoofdredacteur Dutch IT-channel, was erbij en sprak in een video interview met Lodewijk van KLaveren (Manager Channels Veeam Benelux), Ronald Ooms (Vice President North East EMEA bij Veeam Software), Patrick Louwe (it2grow) en Gino D'Ippolito (Country Manager Enterprise Servers and Storage bij Hewlett Packard Enterprise Nederland).

Veeam is nu op weg naar 1 miljard dollar omzet. Tijdens de Veeam Partner Summit werden nieuwe opties voor gezamenlijk succes in 2018 in kaart gebracht, onder andere door Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Benelux bij Veeam Software.

Bezoekers kregen informatie over de Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 die nu beschikbaar is en de VeeamON Tour Virtual. Verder was er nieuws op het gebied van pricing, subscription, renewals en ProPartner programma.

Winnaars Veeam Partner Awards 2018:

Fastest Growth Partner van het jaar: Netflex

Most Significant Project van het jaar: it2grow

Best SMB Partner van het jaar: Comparex

Best VCSP Partner van het jaar: Broad Horizon

Customer Choice: it2grow

Terug naar video overzicht