Hitachi Vantara breidt machine learning mogelijkheden van Pentaho uit
13-03-2018 | door: Witold Kepinski

Hitachi Vantara breidt machine learning mogelijkheden van Pentaho uit

Data storage en beheer specialist Hitachi Vantara heeft extra mogelijkheden voor machinaal leren orkestratie aangekondigd om gegevenswetenschappers te helpen bewaken, testen, omscholen en hergroeperen van bewaakte modellen in productie.

Een innovatie van Hitachi Vantara Labs, gezamenlijk bekend als "machine learning model management", kan deze nieuwe tools gebruiken in een datapijplijn gebouwd in Pentaho om bedrijfsresultaten te helpen verbeteren en risico's te verminderen door het gemakkelijker te maken om modellen bij te werken als reactie op voortdurende verandering. Verbeterde transparantie geeft mensen binnen organisaties betere inzichten en vertrouwen in hun algoritmen. Hitachi Vantara Labs maakt automatiseringsmodelbeheer beschikbaar als een plug-in via de Pentaho Marketplace.

Beschikbaarheid van producten en bronnen

Modelbeheermogelijkheden zijn vanaf 6 maart 2018 beschikbaar op de Pentaho Marketplace. Deze plug-ins worden momenteel niet ondersteund en zullen beschikbaar zijn voor testen. In toekomstige versies kunnen ze worden geïntegreerd in Pentaho Data Integration (PDI). Ga voor meer informatie naar Pentaho Labs .

Lees meer op de site van Hitachi Vantara.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht