Witold Kepinski - 12 maart 2018

Nutanix koopt Netsil

Nutanix koopt Netsil image

Cloud en hyperconverged leverancier Nutanix koopt het in San Francisco gevestigde Netsil, leverancier van applicatie discovery en operations management voor gedistribueerde cloud omgevingen. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

Netsil Applications Operations Center helpt ondernemingen volledige zichtbaarheid te krijgen in al hun applicaties en services en hun onderlinge afhankelijkheden zonder dat er code moet worden gewijzigd.

Nutanix kocht eerder Minjar, aanbieder van een platform voor gecentraliseerde kostenbeheersing en zichtbaarheid in openbare cloud workloads. Botmetric, samen met Minjar's andere cloudoplossingen SmartAssist Assurance en SmartAssist Managed Cloud, helpen bedrijven de cloud effectief te omarmen en hun multi-cloud-omgevingen te optimaliseren voor prestaties en kosten, aldus Nutanix.

De afgelopen jaren heeft Nutanix, dat nu vijf jaar in Nederland actief is, een spectaculaire groei doorgemaakt. Dit was goed te zien tijdens het druk bezochte Nutanix ,Next On Tour, dat plaatsvond in Utrecht.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!