Witold Kepinski - 30 januari 2015

APC Server Room Training

Binnenkort organiseert Copaco met APC samen een Server Room training.

Wilt u uw klanten beter kunnen adviseren op het gebied van serverruimtes? Volg dan op 12 maart de APC Server Room Training.

 

  • Wie?
    Resellers die klanten beter willen kunnen adviseren op het gebied van serverruimtes 
  • Wat?
    APC Server Room Training 
  • Waar?
    Beeld & Geluid, Hilversum 
  • Wanneer?
    Donderdag 12 maart 2015
  • Kosten?
    Gratis voor Copaco klanten

De APC Server Room training is geschikt voor APC resellers met basiskennis/instap niveau. De training is ontwikkeld voor account managers, pre-sales engineers en consultants die betrokken zijn bij het adviseren van server- en netwerkruimtes.

Via deze training wordt kennis overgedragen waarmee u organisaties kunt adviseren op het gebied van server- en netwerkruimtes.

U leert meer over de veranderende eisen aan een IT-configuratie en in hoeverre dit effect heeft op de fysieke omgeving. Per onderdeel wordt besproken wat de wensen van uw klanten zijn en welke oplossingen APC daarvoor biedt.

Na het volgen van deze training bent u een kundige gesprekspartner voor organisaties die geadviseerd willen worden op het gebied van serverruimtes.

Door het volgen van de training gaat u van Registered partner naar Select Partner. Een hogere status in het APC partner programma zorgt er voor dat u een dealregistratie (ORP) kunt aanvragen; hierdoor krijgt exclusieve extra kortingen.

Wanneer u ingeschreven bent voor de APC Rome actie, krijgt u voor het volgen van deze training 50 APC munten. Bent u nog niet ingeschreven voor de APC Rome actie? Schrijf u dan nu in door hier te klikken.

Lees hier meer over de APC Rome actie.

De training vindt plaats bij Beeld en Geluid in Hilversum.

Het programma;
09:45 – 10:00 uur    Ontvangst
10:00 – 11:15 uur    Training deel 1 
11.15 – 11.30 uur    Pauze 
11.30 – 12.45 uur    Training deel 2 
12.45 – 13.30 uur    Lunch 
13.30 – 14.45 uur    Bezoek aan de Beeld en Geluid experience

Schrijf u nu in voor de training 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!