Witold Kepinski - 13 maart 2018

Jan Michiel Berkel benoemd tot director DCspine

Per 1 maart is Jan Michiel Berkel benoemd tot director van DCspine. Het online platform waarmee 35 datacenters in Nederland met elkaar verbonden worden, werd in 2017 door Eurofiber geïntroduceerd.

Berkel wordt samen met mede-director Arjan Kunstman verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de verdere uitbouw van het platform en de propositie. Hij gaat zich richten op de commerciële ontwikkeling en de groeistrategie en Kunstman op software-development, techniek en operatie.

Berkel is sinds 2014 werkzaam als Corporate Development Manager bij Eurofiber en is vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van DCspine. Daarvoor werkte hij als M&A adviseur bij Deloitte. “Met haar innovatieve connectiviteit propositie heeft DCspine een enorme potentie. Daarom ben ik erg blij dat ik nu een belangrijkere rol mag nemen in de uitbouw van het DCspine platform”, aldus Berkel.

De directie van Eurofiber heeft hoge verwachtingen van DCspine. Bart Oskam, CTO van Eurofiber: “We zijn blij dat Jan Michiel Berkel het succesvolle DCspine team komt versterken en zijn ervan overtuigd dat hij samen met Arjan Kunstman erin slaagt de stevige ambitie die er voor de komende jaren ligt waar te maken.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!