Videns selecteert Globalinternet als partner voor internetconnectiviteit
14-03-2018 | door: Redactie

Videns selecteert Globalinternet als partner voor internetconnectiviteit

SD-WAN specialist Videns IT Services heeft Globalinternet geselecteerd als primaire partner voor de levering van wereldwijde internetconnectiviteit. Videns IT Services is een netwerkonafhankelijke service provider die volledig beheerde wereldwijde SD-WAN diensten biedt. Globalinternet is een toonaangevende leverancier van wereldwijde Internet Access services. De samenwerking is gebaseerd op het combineren van elkaars krachten, waarvoor de bedrijven systemen en processen op elkaar hebben afgestemd. Hierdoor kan wereldwijde IT-organisaties een kant-en-klare oplossing worden geboden voor flexibele en kosteneffectieve cloud-enabled WAN-services.

Videns ziet een sterk toenemende vraag van bedrijven naar meer flexibele netwerkdiensten. Een belangrijke aanjager van deze trends is digitale transformatie, wat bedrijven forceert om snel nieuwe en innovatieve applicaties en cloud services zoals Office 365, AWS, Azure en Salesforce.com te implementeren. Innovatieve technologieën zoals Software Defined Wide Area Networking (SD-WAN) stellen deze bedrijven in staat om hun WAN-uitdagingen snel en effectief aan te pakken.

Joost van der Struijk, Managing Director bij Videns: "Wij leveren onze klanten hoogwaardige, end-to-end beheerde wereldwijde SD-WAN-diensten, inclusief diensten voor de inkoop, levering en het operationeel beheer van de daarvoor benodigde lokale internetverbindingen. Dankzij onze samenwerking met Globalinternet kunnen wij onze klanten nu overal ter wereld de meest optimale lokale verbindingen via een centraal beheerd contract en SLA bieden."

Globalinternet ziet een aanzienlijke groei in bedrijven die rechtstreeks toegang tot internet vragen voor de onderliggende connectiviteit van hun SD-WAN. Dankzij hun wereldwijde kennis en leveringsmogelijkheid met betrekking tot internettoegang kan Globalinternet IT-managers de optimale internetconnectiviteit tegen de beste prijs bieden voor elke locatie, waar ook ter wereld.

Daniel Spits, Business Development Manager bij Globalinternet: "Wij maken het gemakkelijk voor IT- en netwerkmanagers om moderne WAN-oplossingen te implementeren. Samen met Videns kunnen we bedrijven een volledige oplossing bieden om hun WAN te optimaliseren."

Terug naar nieuws overzicht