Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Martijn van Veen licht partnership van BPSolutions met IBM toe

Al ruim 18 jaar staat BPSolutions bekend om haar technische kennis rondom complexe infrastructuren. Het bedrijf heeft zijn kennis de afgelopen jaren uitgebreid en ondersteunt klanten inmiddels ook op het gebied van clouddienstverlening. In een video licht Martijn van Veen, CCO van BPSolutions, de core competenties van BPSolutions toe en vertelt hij over het strategische partnership met IBM.

BPSolutions heeft de afgelopen jaren zijn kennis flink uitgebreid, waarbij de focus ligt op verschillende vormen van clouddienstverlening. Denk hierbij aan 'Back-up as a Service' en ‘Disaster Recovery’ uit de cloud, maar ook aan een Power- of Data Analytics (AI) platform. Daarnaast ondersteunt BPSolutions vanuit haar BPCloudServices divisie een groot aantal klanten op het gebied van Monitoring en Technische en/of Operationele beheertaken. Data Scientists van BPAnalytics helpen klanten ook zich te richten op de toekomst en data om te zetten in informatie.

In de bovenstaande video gaat CCO Martijn van Veen dieper in op de core competenties van BPSolutions en vertelt hij meer over het strategische partnership van BPSolutions met IBM.

Terug naar video overzicht

Tags

video, Cloud
Cloud