Cloudfest: updates aan het Cloud28+ platform van HPE

14-03-2018 | door: Witold Kepinski

Cloudfest: updates aan het Cloud28+ platform van HPE

Er zijn nieuwe updates aan het Cloud28+ platform van HPE toegevoegd. Deze zijn tijdens CloudFest in Duitsland bekendgemaakt. Via de nieuwe Cloud28+ member spotlight pagina’s kunnen partners, groepen of programma’s sterk gepersonaliseerde service en content zones creëren binnen Cloud28+.

De spotlight pagina’s kunnen apps, services en content bevatten die belangrijk zijn voor specifieke oplossingen, verticals of klanten. De spotlight pagina’s bieden nieuwe verkoop- en omzetmogelijkheden voor channel partners.

HPE Cloud 28+ ecosysteem groeit verder door.  Het groeiende cloud ecosysteem, dat bestaat uit HPE, technologie- en channel partners, helpt organisaties hun IT-systemen uit te breiden met cloud-oplossingen.

Een centrale catalogus van oplossingen en business cases vormt de kern van HPE Cloud 28+ die klanten helpt in hun digitale transformatie. Hiermee kunnen HPE service providers hun oplossingen aanbieden aan CIO's en IT-managers die de catalogus raadplegen, aldus Poisson. Met Cloud 28+ hebben service providers een nieuwe verkoop-go-to-market model om nieuwe klanten te bereiken en tegelijkertijd kunnen ze de marketingkosten te verlagen. De CIO's en IT-managers kunnen specifieke oplossingen in hun regio vinden die bij hun zakelijke uitdaging of doelstelling passen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud