Witold Kepinski - 14 maart 2018

César Flores Rodríguez wordt CSO NFON

NFON, een pan-Europese cloud PBX-provider uit Duitsland, heeft César Flores Rodríguez aangenomen als Chief Sales Officer (CSO). Als CSO is hij verantwoordelijk voor verkoop, internationale uitbreiding en marketing. “César is een ideale aanvulling op ons team en wij heten hem van harte welkom. Zijn internationale ervaring is voor ons van onschatbare waarde, want expansie en internationalisering zijn belangrijke pijlers van onze groeistrategie”, aldus Hans Szymanski, CEO en CFO van NFON AG.

César Flores Rodríguez heeft meer dan 20 jaar ervaring in verkoop en marketing. Hij heeft onder meer 16 jaar gewerkt bij CONJECT Group, een toonaangevende aanbieder van collaboration services, waarvan zeven jaar als Managing Director. Hij wisselt van Aconex, een Australisch softwarebedrijf, waar hij COO was voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. “NFON is een zeer schaalbaar technologieplatform", zegt César Flores Rodríguez. “Het telefoonsysteem uit de cloud is de toekomst van bedrijfscommunicatie en biedt een sterk platform met een enorm groeipotentieel. Ik kijk ernaar uit om NFON verder te ontwikkelen.”

NFON biedt organisaties een nieuwe vrijheid van communicatie. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in München en is al in 13 Europese landen actief. Hans Szymanski: “Het economische succes van NFON AG is het gevolg van een sterk businessmodel. Onze enorme groei in de laatste jaren werd begeleid door structurele veranderingen in de telecommunicatiemarkt. César zal onze uitbreiding en internationalisering significant vooruithelpen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!