Witold Kepinski - 14 maart 2018

Misco Solutions behaalt Samsung Knox-certificering

Misco Solutions heeft zich recent weten te certificeren op Samsung Knox, de mobiele beheer- en beveiligingsoplossing van Samsung. De certificering toont aan dat Misco Solutions over de juiste kennis beschikt om zakelijke klanten volledig te ondersteunen op het gebied van deze Samsung-oplossing. De certificering benadrukt tevens de langdurige samenwerking tussen Samsung en Misco Solutions.

De certificering werd toegekend na het succesvol doorlopen van een uitgebreid trainingstraject. Tijdens dit traject zijn medewerkers getraind op onder andere technische kennis, implementatie en klantvoordelen. “Wij zijn erg verheugd met deze certificering”, zegt Jan Pieter van den Heuvel, Solution Consultant Mobility binnen Misco Solutions. “Wij willen onze klanten optimaal kunnen helpen met hun mobiele beheer- en beveiligingsvraagstukken. Mobiele beveiliging is immers een van de belangrijkste punten op de bedrijfsagenda, zeker gezien de invoering van de GDPR. Met deze erkenning benadrukken we onze hoge kennis van een van de meest populaire beheerplatformen in de zakelijke markt. Klanten zijn daardoor verzekerd van professioneel mobiel beheer en databeveiliging.”

Wincho Bacuna, B2B Mobile Trainer binnen Samsung: “Een goede samenwerking met onze partners is een belangrijke vereiste voor zakelijk succes. Misco Solutions deelt die gedachte. Ze hebben bewezen over de juiste capaciteiten te beschikken om organisaties volledig te voorzien van de Samsung Knox-oplossingen. Daarmee zijn ze een sterke securitypartner voor iedere type zakelijke klant. We zijn dan ook erg verheugd met hen als channel partner.”

Met Samsung Knox wordt beheer en beveiliging van mobiele devices en data vereenvoudigd. De oplossing bestaat uit vier verschillende onderdelen; via Knox Premium kan een groot aantal devices op afstand worden beheerd. Knox Workspace biedt de mogelijkheid zakelijke en privé-apps te scheiden, waardoor de dataveiligheid wordt verbeterd. Met Knox Configure kunnen organisaties hun devices configureren, zodat ze voor specifieke zakelijke doeleinden kunnen worden ingezet. Aansluitend biedt Knox Mobile Enrollment de mogelijkheid toestellen out-of-the-box te configureren na aanmelding op het wifi-netwerk.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!