Redactie - 15 maart 2018

Polycom toont nieuwe oplossingen met Microsoft, AWS, BlueJeans en Zoom

Polycom, speler in communicatieoplossingen voor organisaties, kondigt nieuwe mogelijkheden aan met hun belangrijke partners Microsoft, Amazon Web Services (AWS), Zoom en BlueJeans.

Polycom Trio ondersteunt voortaan Microsoft Teams bij vergaderopties en telefoongesprekken in de Teams-app voor smartphones. Het ondersteunen van Teams is de laatste samenwerking tussen de twee bedrijven die al 15 jaar lang samen werken aan voice-endpoints, video-endpoints en video-interoperabiliteit.

Tijdens Enterprise Connect zal de Polycom Trio te zien zijn bij de booths van zowel Polycom als AWS, inclusief een technische demonstratie van een Alexa for Business-integratie. De demo laat zien hoe de Polycom Trio de Alexa Voice Services (AVS) gebruikt en weergeeft op het apparaat. Polycom en AWS blijven samenwerken om innovaties op het gebied van natuurlijke taalverwerking naar vergaderruimtes te brengen. Door dit soort innovaties kunnen klanten toegang krijgen tot alle opties van Amazon Alexa vanaf hun Polycom Trio, zonder daarbij extra hardware in te moeten zetten.

Polycom en BlueJeans kondigen aan dat de Polycom Trio gecertificeerd is om te werken met het nieuwe vergaderplatform voor de moderne werkplek van BlueJeans. BlueJeans-klanten kunnen hierdoor genieten van de uitmuntende geluidskwaliteit van de Polycom Trio.

Zoom is de eerste videocommunicatie-aanbieder die zijn software in de Polycom Trio integreert. Deze nieuwe ervaring maakt het voor de Polycom Trio mogelijk de all-in-one speakerphone te zijn en de controleur voor het op software gebaseerde video vergerderruimte-systeem ‘Zoom Rooms’. Polycom en Zoom hebben samengewerkt om flexibiliteit te leveren aan klanten en partners om samenwerking via Zoom goed te laten werken via Polycom. Zoom en Polycom zullen deze oplossing presenteren tijdens Enterprise Connect.

“Het enthousiasme en het gebruik van klanten en partners van de Polycom Trio is groot. We zien echt een stijgend momentum, omdat Polycom-oplossingen vergaderingen productiever en aangenamer maken voor klanten,” zegt Mary McDowell, CEO van Polycom. “We zijn onze relaties met Microsoft, Amazon, Zoom en BlueJeans aan het uitbreiden, waardoor de Polycom Trio klanten de beste samenwerking op verschillende platforms garandeert.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!