Witold Kepinski - 15 maart 2018

Bas Janssen volgt Harald Nuij op bij ALSO Nederland

Bas Janssen volgt Harald Nuij op bij ALSO Nederland image

Bas Janssen (foto) is benoemd als CCO (MD) van ALSO Nederland. Naast deze functie zal Janssen ook actief blijven in de rol van CFO van ALSO Nederland en ALSO International. Dit is door Janssen zelf gemeld aan klanten van ALSO Nederland.

Janssen neemt de CCO rol en verantwoordelijkheden van Harald Nuij over, die heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging buiten het bedrijf.

De integratie van Five 4 U in ALSO Nederland is nu afgerond. Dit betekent dat er meer mogelijk wordt, voor ALSO én voor business partners zo meldt Janssen: "Afzonderlijk waren we al twee sterke bedrijven maar samen kunnen we nog veel meer betekenen. En dat gaan we bewijzen ook. Samen maken we meer mogelijk! Wij luisteren goed naar de ontwikkelingen in de dynamische wereld van IT. En wanneer wij denken dat je iets hebt aan een advies, service of innovatie, dan kun je er zeker van zijn dat je proactief van ons gaat horen. Heb je een vraag, is er iets onduidelijk of wil je gewoon even contact, bel mij dan. Ik wil er zijn, voor al mijn collega’s en business partners."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!