Witold Kepinski - 16 maart 2018

Portiva zet strategische stap vooruit met Green Park

Om de ambities van Portiva waar te maken in de groeiende markt van digitale transformatie is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Green Park Investment Partners. Hiermee wil portiva een stap vooruit zetten in zijn koers om de partner te blijven op het gebied van de Digital Workplace. In Green Park Investment Partners zegt Portiva de ideale partner gevonden die de kernwaarden van Portiva deelt. “Met name de ‘Cultural Fit’ was essentieel in onze zoektocht naar een partij die wil investeren in de toekomst en het management zoveel mogelijk autonoom wil laten zijn.” aldus Jeroen Mutsaers van Portiva. 

De investering valt samen met het vertrek van de grondlegger van Portiva, Yvo van Wijk. “Wij zijn gegroeid naar een volwassen organisatie met een unieke club mensen, maar na ruim 14 jaar is het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik laat Portiva in goede handen achter en heb er alle vertrouwen in dat het huidige team Portiva verder zal ontwikkelen.”

De huidige directie, bestaande uit Daan Huttenga (COO), Maarten Eekels (CTO) en Jeroen Mutsaers (CCO), wordt door Green Park ondersteund om de strategische koers ongewijzigd voort te zetten en de verdere groeiambities waar te maken. Het doel is met name organische groei, echter worden participaties of overnames in de toekomst niet uitgesloten.

Portiva
Met een team van 65 specialisten adviseert Portiva grote zakelijke klanten in heel Europa over hun digitale transformatie door middel van een mix van high-end bedrijfsadvies en diepgaande technische Microsoft-expertise.  Als 4x Gold Certified Microsoft partner richten wij ons volledig op Microsoft platformen als SharePoint, Office 365 en Azure. 

Valo

Eerder werd beken dat Portiva de status van Valo Premium Partner is toegekend. Portiva is hiermee de eerste en enige Valo Premium Partner in Nederland. De premiumstatus is het hoogste niveau in het Valo Partnerprogramma. Valo Premium Partners hebben een bewezen commercieel succes, hoge klanttevredenheid, uitgebreide implementatie-ervaring, hoge productexpertise en een uitgebreid netwerk van klanten waar Valo is geïmplementeerd. De overige 12 Premium Partners zijn Fujitsu (wereldwijd), GIS (Duitsland), Hirschtec (Duitsland), Ignia (Australië), Intranet Valet (US), Klarinet (US), Nelite (Frankrijk) Pythagoras (UK), SharePoint Gurus (Australië), Sininen Meteoriitti (Finland), Tres60 (Spanje) en Xylos (België).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!