Samsung Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal met Xelly Cabau van Kasbergen
16-03-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Samsung Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal met Xelly Cabau van Kasbergen

Ter ere van de Galaxy S9 en S9+ heeft Samsung een Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal geopend. In de studio kunnen voorbijgangers alle nieuwe mogelijkheden van de nieuwe smartphone ontdekken.Op vrijdag 16 maart maakt visagiste Xelly Cabau van Kasbergen voorbijgangers op, zodat zij er nóg beter uitzien in hun eigen Super Slow-mo video.

“In de Galaxy Experience Studio ontdek je de vele mogelijkheden van de Galaxy S9 en S9+,” zegt Willem Visser, Country Director Mobile van Samsung Nederland. “We drukken ons steeds vaker uit in beeld. 87% van de Nederlanders vindt een goede camera dan ook een heel belangrijk onderdeel van de smartphone. Twee derde van de Nederlanders zou bovendien vaker foto’s en video’s schieten als hun camera betere foto’s zou maken. Daarom hebben we de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met onze beste camera ooit. Zo kunnen we onze belevenissen nog beter vastleggen en delen.”

Visagiste Xelly Cabau van Kasbergen is aanwezig in de Galaxy Studio op vrijdag 16 maart van 15:00 tot 20:00 uur. De studio is komende twee weken dagelijks geopend van 07:00 tot 20:00 uur.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility