Witold Kepinski - 16 maart 2018

Huawei belicht groei strategie en reikt partner awards uit

Meer dan 500 partners waren aanwezig op het Huawei West-Europa Partner Summit 2018 in Amsterdam RAI, die werd gehouden onder het thema 'Together, We Win'. Tijdens de channeltop werden verdere details van het partnerprogramma van Huawei geïntroduceerd en de channel strategie om de win-win opportunity te stimuleren werd versterkt.

Huawei Enterprise West-Europa telt inmiddels meer dan 1000 channel partners die de netwerk en telecom oplossingen aan overheden en bedrijven verkopen, zoals AnyLinQ in Nederland.

Op de Huawei partner summit werden onder andere verdere details van het partnerprogramma van Huawei  belicht, alsmede de strategische plannen van Huawei. Met zijn ICT-producten en oplossingen is Huawei vastbesloten een speler te zijn in de digitale transformatie met een platform en ecosysteem strategie in het digitale tijdperk. "Samen met partners streeft Huaweo het doel van het opbouwen van een volledig verbonden en intelligente wereld" aldus Ernest Zhang (foto), president, Huawei West-Europa Enterprise Business tijdens de keynote speech op West-Europa Partner Summit 2018.

Tim Cao, vice-president van partner & Alliance, bij Huawei Western Europe Enterprise Business Group meldt: "Het is duidelijk dat de huidige markt voortdurend verandert en we willen onze partners daarom ondersteunen met de juiste messaging, oplossingen, marketing support en partnerprogramma's om hen te helpen succesvol te zijn in zakelijke transformatie. Op het event stonden demo's van Huawei servers, opslag, netwerken en andere oplossingen, waaronder Power Control en datacenter. Ook werd de Flash array OceanStor V5 goed belicht die voorzien is van een flash storage architectuur en met ingebouwde cloud en intelligentie mogelijkheden.

Huawei lanceerde ook haar Intent-gedreven Cloud campus oplossing. Aangezien de campus netwerken worden geconfronteerd met de druk van de toenemende onbeheerde mobiele IOT verbindingen en ervaringen, Huawei is ervan overtuigd dat toekomstige campus netwerken zullen evolueren naar een intelligente, geconvergeerde, open en veilige omgeving. Huawei biedt daarvoor het Intent-gedreven netwerk. Verder is er Huawei OpenLab om Solution partners te ondersteunen om succesvol te zijn in Business Development. 

Huawei Partner Awards

Op de Huawei WEU partner Summit werden de belangrijkste Huawei partners bekroond met de jaarlijkse partner awards. De winnaars zijn:

Partner of the Year - Distributor: Arrow ECS

Partner of the Year – Value Added Partner: Econocom, Infoniqa, Alea Soluciones SLand and AnylinQ Group.

Partner of the Year – Top Reseller: GoVirtual Germany GmbH, Italware srl, Computacenter and Revenga Ingenieros. S.A.

Partner of the Year – Carrier Reseller: Vodafone Espanã S.A.U.

Partner of the Year – IT: Bechtle.

Partner of the Year – IP: Telecom Italia.

Partner of the Year – Global Partner: SAP.

Partner of the Year – Service: BKM, DI.GI. International Spaand and Power Control.

Partner of the Year – Breakthrough: CAE, RAM Infotechnology, Komposite and Seidor.

Partner of the Year – IoT: Vodafone.

Partner of the Year – Cloud: T-Systems and NextRet.

Partner of the Year – Solution: Saidea Srl and SAMPOL.

Bekijk de sfeerfoto's van het Huwei WEU Summit op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!