VobeSoft lanceert nieuw custom cloud platform

19-03-2018 | door: Redactie

VobeSoft lanceert nieuw custom cloud platform

Vobesoft lanceert haar samenwerkings platform. Na een betafase van vier jaar is ook de vernieuwde website van Vobesoft online. Op www.vobesoft.com zijn de cloudoplossingen van het platform online af te sluiten. Hiermee levert de start-up een dynamisch, koppelbaar en configureerbaar backoffice / samenwerkingsplatform. VobeSoft levert vooraf gedefinieerde oplossingen/templates die geconfigureerd zijn op het Vobe Custom platform. Hierdoor zijn de oplossingen van Vobesoft te gebruiken voor grote enterprises en het MKB.

De ontwikkeling van het cloudplatform Vobesoft is in 2011 gestart. VobeSoft biedt haar klanten een configureerbaar backofficesysteem in de cloud. Middels vooraf gedefinieerde oplossingen kiest de klant de oplossing die past bij zijn bedrijfsvoering. Vobe Custom maakt het de klant mogelijk om zelf een oplossing samen te stellen. Vobesoft is geheel dynamisch. Ook het kiezen van de relevante modules en features en het creëren van een persoonlijk dashboard middels bedrijfsspecifieke widgets behoren tot de mogelijkheden binnen het Vobesoft platform.

Met de lancering van het VobeSoft Platform is het cloudplatform haar klanten nog beter van dienst. De frisse look zorgt voor een kloppend geheel. De oplossingen zijn te vinden op www.vobesoft.com. Naast de producten die momenteel beschikbaar zijn, zullen er in de loop van tijd verschillende uitbreidingen worden toegevoegd.

In 2018 en 2019 zal VobeSoft zich voornamelijk richten op de Nederlandse en Duitse markt.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, MKB
Cloud