Witold Kepinski - 19 maart 2018

Belsimpel kiest voor datacenter CJ2 en KPN

Belsimpel kiest voor datacenter CJ2 en KPN image

Belsimpel zocht de samenwerking met het Groningse ISP/hostingbedrijf CJ2. CJ2 Hosting bewees met haar persoonlijke aandacht en maatwerk-mogelijkheden de juiste partij te zijn om Belsimpel te ondersteunen in haar groei.

Belsimpel werkt aan de uitbreiding van haar private cloudomgeving. De infrastructuur van Belsimpel zal vanaf nu bestaan uit drie met elkaar verbonden locaties, waaronder het datacenter NLDC Westpoort. Dit duurzame datacenter van KPN biedt de randvoorwaarden, CJ2 biedt de kennis en ervaring voor een concrete oplossing. Zo wordt Belsimpel op het gebied van infrastructuur volledig ontzorgd.

“Vanaf het eerste kennismakingsgesprek dacht CJ2 goed met onze plannen mee”,  aldus Marlies Heijkoop van Belsimpel: “We gaan ervan uit dat we in een constructieve samenwerking met CJ2 zonder groeipijnen aan onze infrastructuur kunnen blijven bouwen.” CJ2 Hosting B.V. kan als kennispartner inspelen op elke klantvraag en meedenken in oplossingen.

De webwinkel kiest er bewust voor om lokaal te ondernemen en kennis en ervaring dichtbij te zoeken. CJ2 is een van die regionale partijen: het bedrijf levert al 15 jaar lang goede en betaalbare datacenter- en colocatiediensten in de regio. Heijkoop: “Je merkt dat veel klanten het prettig vinden dat ze voor service ook gewoon binnen kunnen lopen.” Met de rackspace en transit voor Belsimpel is aan dit klantenbestand een mooie  naam toegevoegd."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!