Witold Kepinski - 20 maart 2018

Net4kids vertrouwt implementatie ERP-cloudoplossing NetSuite toe aan Profource

Net4kids vertrouwt implementatie ERP-cloudoplossing NetSuite toe aan Profource image

Profource, de specialist in finance, control en ERP, is vanwege zijn jarenlange ervaring en kennis van zowel finance als cloud-technologie door Net4kids gekozen als ideale partner voor de implementatie van de cloudoplossing van NetSuite. Het dochterbedrijf van de Redmore Group werkt nauw samen met NetSuite om Net4kids met behulp van dit ERP-platform een efficiëntere en gebruiksvriendelijkere administratie te laten uitvoeren.

Non-profitorganisatie Net4kids koppelt bedrijven aan bijzondere fundingprojecten gericht op kansarme kinderen, zoals investeren in onderwijs, gezondheidszorg en veiligheid. Hierbij is het belangrijk om investeerders te laten zien dat het geïnvesteerde geld effectief wordt gebruikt en op de juiste bestemming terechtkomt. Dankzij NetSuite ERP heeft Net4kids altijd en overal inzicht in elke transactie en kunnen projectinvesteringen op een gebruiksvriendelijke manier tot op detail niveau worden gerapporteerd.

Early adopters
Profource is vanwege zijn jarenlange kennis de ideale compagnon op het gebied van implementatie en consultancy, onderschrijft Michiel Ramakers, Sales Director Benelux van NetSuite. “Wij kennen Profource als een front runner op het gebied van innovatie - het zijn early adopters. Daardoor zijn ze in staat om technologie mee te ontwikkelen en het systeem voor de klant direct werkbaar te maken. Bovendien creëren ze moeiteloos een overzicht van de complete bedrijfsvoering”, benadrukt Ramakers.

Het cloud-platform is inmiddels volledig aangesloten op de bestaande processen van Net4kids, dat nu zijn administratie nog efficiënter kan voeren, onder meer door aansluiting op Salesforce. Na twee korte trainingssessies was de klant in staat zelfstandig zijn eigen rapporten te maken.

Anke van den Boog, directeur en oprichter van Net4kids: “We zijn zeer tevreden over het partnership met Profource; van de volledige implementatie tot het advies over het gebruik van het ERP-systeem. Voor Profource stopt het niet bij de implementatie, ze gaan juist een stap verder door ons ook te ondersteunen met financiële expertise. Dit onderstreept de goede samenwerking tussen onze organisaties, inmiddels al meer dan tien jaar.”

Razendsnel schakelen
“Profource is de ideale partner voor NetSuite implementaties omdat wij het systeem goed kennen en als finance professionals precies weten hoe we ERP-systemen moeten inrichten om de juiste stuurinformatie te geven aan de klant”, verduidelijkt Ronald van Herpen die namens Profource verantwoordelijk was voor de implementatie bij Net4kids “We kunnen zowel op het gebied van finance als IT uitstekend uit de voeten en gaan niet weg voordat de opdrachtgever tevreden is met de totale oplossing.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!