Sharp lanceert nieuwe A4 zwart-wit MFP’s

21-03-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Sharp lanceert nieuwe A4 zwart-wit MFP’s

Sharp kondigt de beschikbaar aan van zijn nieuwe A4 zwart-wit multifunctionele printers. De nieuwe Advanced Series-modellen zijn de eerste A4 zwart-wit multifunctionele printers die door Sharp in samenwerking met zijn partner Foxconn zijn ontwikkeld. De A4-modellen bieden dezelfde functies en hetzelfde gebruikersgemak als de onlangs geïntroduceerde A3-modellen van Sharp.

De nieuwe modellen beschikken over printsnelheden tot 45 pagina’s per minuut en scansnelheden tot 110ipm. Daarnaast zijn de MFP’s voorzien van tijdbesparende functies, zoals een aanpasbaar 7 inch LCD-kleurendisplay. De gebruikers- en admin-ervaring is bij Sharp op iedere MFP hetzelfde, ongeacht of er in kleur of zwart-wit wordt geprint.

Informatie eenvoudiger digitaliseren en delen

De MX-B355W en MX-B455W bevatten functies die normaliter gebruikt worden voor A3-printers, zoals Office Direct Print en OCR-capaciteiten. Hierdoor is het eenvoudiger om informatie te digitaliseren, op te slaan en te delen. De modellen bieden eveneens een gratis pull printing-oplossing, waardoor printtaken worden opgeslagen voor authenticatie. Hierdoor worden documenten alleen geprint als de gebruiker bij de printer staat. Zo wordt voorkomen dat gevoelige documenten onbeheerd in de printerlade liggen.

De A4 zwart-wit modellen kunnen worden geïntegreerd in bestaande netwerkapplicaties en publieke clouddiensten. Hierdoor kan informatie altijd en veilig worden gedeeld en bekeken. Cloud-connectiviteit via de ingebouwde Cloud Connect features biedt eenvoudige toegang tot populaire applicaties zoals Microsoft OneDrive for Business en Educatie, SharePoint Online, Box en Google Drive. De nieuwe A4-modellen bevatten standaard Sharps security-suite met meerdere beveiligingslagen.

De MX-B355W en MX-B455W Advanced Series modellen zijn per direct beschikbaar via Sharp en partners.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware