Witold Kepinski - 20 maart 2018

Riverbed introduceert Digital Performance Platform en nieuwe merkidentiteit

Riverbed introduceert Digital Performance Platform en nieuwe merkidentiteit image

Riverbed Technology introduceert het Riverbed Digital Performance Platform, een nieuwe merkidentiteit en een nieuw bijpassend logo. Zowel het platform als de nieuwe identiteit versnelt de strategie van het bedrijf om oplossingen te leveren, die de digitale prestaties maximaliseren en nieuwe groeikansen aanboren.

Deze ontwikkelingen zijn het resultaat van de Riverbed-strategie om sterker te worden op het gebied van digital performance, en omvatte verschillende strategische acquisities, de organische ontwikkeling van digital performance- en cloudfeatures en -functionaliteit, en integratie binnen verschillende oplossingen.

Riverbed Digital Performance Platform biedt moderne IT-architectuur voor digitale onderneming

Het geïntegreerde Digital Performance Platform van Riverbed combineert Digital Experience Management-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten, zo beweert Riverbed.

Cloud Networking: toegang tot next-generation networking met een oplossing die SD-WAN, wifi, applicatieacceleratie en netwerkvisibiliteit omvat. Riverbed bundelt en vereenvoudigt hiermee de connectiviteit en het beheer van LAN’s, WAN’s en WLAN’s, en biedt tegelijkertijd directe, veilige en geoptimaliseerde cloudconnectiviteit.

Digital Experience: bundelt device-based monitoring van de gebruikerservaring, applicatie, infrastructuur en het netwerk voor een holistisch overzicht van de digitale-gebruikerservaring.

Cloud Edge: centraliseert verschillende infrastructuureilandjes om honderd procent van de data veilig te stellen en biedt gebruikers daarnaast een soepele, vrijwel lokale ervaring aan de netwerkrand. 

Het Riverbed Digital Performance Platform omvat ook ondersteuning van Riverbed en professionele diensten. Daarnaast werkt Riverbed samen met verschillende partners, zoals AWS, Microsoft, Palo Alto Networks, ServiceNow en Zscaler, voor verbeterde integratie en nog meer klantwaarde.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!