Wouter Hoeffnagel - 22 maart 2018

Jean Pierre Overbeek en Rajesh Bainathsah benoemd tot CDO en CFO van Econocom Nederland

Econocom Nederland breidt zijn bestuur uit met twee leden. Jean Pierre Overbeek gaat aan de slag als CDO, terwijl Rajesh Bainathsah is benoemd tot CFO. Overbeek en Bainathsah vormen samen met Yann Toutant (CEO) de nieuwe Board of Directors.

Beide functionarissen breiden hun bestaande taken bij het vorig jaar door Econocom overgenomen BIS Group uit als respectievelijk CDO en CFO van Econocom Nederland. Overbeek en Bainathsah slaan met de toetreding tot de Board of Directors een brug tussen de bestaande activiteiten.

Commercieel portfolio uitbreiden

Overbeek: “Als Chief Business Development Officer ben ik verantwoordelijk voor de uitbreiding van het commerciële portfolio, met innovatieve en disruptive oplossingen die flexibel aansluiten bij de continu veranderende marktbehoefte. In onze nieuwe vorm hebben we een zeer solide fundament waarbij we de kennis en expertise van alle activiteiten (financiering, technologie en services) maximaal combineren. Hierdoor kunnen organisaties sneller groeien en profiteren van de vooruitgang die de digitale transformatie biedt.”

Bainathsah: “De nieuwe board geeft samen met het leadership team invulling aan het ‘e for excellence’ strategisch plan. Ik ben ervan overtuigd dat onze huidige organisatorische samenstelling, Econocom nog meer voordelen biedt in de verdere ontwikkeling als dynamische speler op het gebied van digitale transformatie.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!