Wouter Hoeffnagel - 20 maart 2018

ICT2018 brengt alle facetten van ICT samen

ICT Waarborg organiseert op 25 mei 2018 in de Midden Nederland Hallen in Barneveld het evenement ICT2018. Op dit ICT-event komen alle facetten van ICT samen. Zo zijn HP, Portland Europe, Dropbox, Lenovo en andere partijen betrokken bij het event. Ook u kunt uw organisatie presenteren aan bezoekers.

Op ICT2018 komen veel beslissers van zakelijke channel partners, vendoren, collega’s en interessante sprekers samen. Daarmee biedt ICT2018 de gelegenheid om samenwerkingen te starten met enthousiaste (value added) resellers en complementaire partijen. Of om je diensten aan te bieden aan ICT-bedrijven die interessant voor jou zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden om uw producten, diensten en samenwerkingsmogelijkheden op het event te presenteren? Kijk dan op de plattegrond voor de beschikbare stands.

Cybersecurity & AVG

Dit jaar staat cybersecurity, AVG en de gevolgen van deze wetgeving centraal op ICT2018. Veel bedrijven zijn naarstig op zoek naar meer concrete informatie over deze onderwerpen. Daarnaast worden de komende weken tal van actuele interessante onderwerpen toegevoegd aan het programma.

Meer informatie over ICT2018 is te vinden op ICT2018.nl. Op deze website kunt u ook een plek reserveren om uw bedrijf op het ICT-event te presenteren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!