ALSO Nederland neemt Surface Lease op in portfolio

21-03-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ALSO Nederland neemt Surface Lease op in portfolio

ALSO Nederland voegt Surface Lease toe aan haar portfolio. Met Surface Lease biedt ALSO in samenwerking met Elbuco haar resellers de mogelijkheid om Microsoft Surface devices te leveren in een abonnementsvorm voor hun eindklanten.

Met de toevoeging van Surface Lease aan het services-portfolio geeft ALSO haar resellers de mogelijkheid om hun eindklanten nieuwe zakelijke oplossingen aan te bieden. Surface Lease past uitstekend binnen de ontwikkeling van Software-as-a-Service waarbij nu ook Hardware-as-a-Service los aangeboden kan worden. Door partner te worden kunnen resellers Microsoft Surfaces naar keuze afnemen in een lease-vorm. Deze Surfaces leveren de resellers vervolgens zelfstandig uit in een abonnementsvorm aan de eindklant.

Naast Surface Lease biedt ALSO ook de mobiele IT-werkplekoplossing Workplace-as-a-Service aan via de succesvolle ALSO Cloud Marketplace. “Met ALSO WaaS bieden we onze resellers de mogelijkheid om hun eindklant een gebundelde oplossing van hardware, software en diensten tegen een vast maandelijks tarief aan te bieden. Resellers kunnen zelf diensten toevoegen zoals installatie of onderhoud en hebben de mogelijkheid tot cross- en up-sell”, aldus Harm Hellinga, Director Consumption Based Business bij ALSO Nederland.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware