Redactie - 21 maart 2018

HP LaserJet Pro M15 en M28-serie voor eenmanszaken

HP onthult de nieuwe HP LaserJet Pro M15 en M28-serie, een kleine laserprinter die is ontworpen om eigenaren van eenmanszaken en kleine bedrijven snel en productief te laten printen.

Bedrijfsmodellen veranderen en ??nieuwe carrièremogelijkheden ontstaan. Volgens het World Economic Forum (WEF) bijvoorbeeld, vormen kleine bedrijven 99% van de particuliere sector in het Verenigd Koninkrijk en 99% van alle micro-bedrijven in de VS. De WEF meldde tevens dat in China 94,2% van alle bedrijven in handen is van kleine ondernemingen en zelfstandige ondernemers.

Nu kleiner dan de vorige generatie, de HP LaserJet Pro M15- en M28-printers zijn ongeveer net zo hoog als een standaard potlood of de gemiddelde smartphone. De printers hebben een slank, compact ontwerp dat vrijwel overal past. Zelfs met het kleine formaat kunnen deze nieuwe LaserJet Pro's afdrukken met snelheden tot 18 pagina’s per minuut 2 waardoor gebruikers snel projecten in een strak schema kunnen voltooien.

Met de HP LaserJet Pro M15- en M28-printers kunnen mobiel werkenden gemakkelijk zakelijke documenten onderweg afdrukken en alles scannen vanaf een smartphone of tablet. De HP Smart App is bijvoorbeeld ontworpen om de printer vanaf een smartphone volledig te bedienen, biedt eenvoudige installatie in een paar minuten, snel scannen naar de cloud, en maakt het handiger dan ooit om benodigdheden te bestellen of van vrijwel overal te printen. Naast de HP Smart App ondersteunen de nieuwe laserapparaten ook Apple AirPrint ™; Google Cloud Print, Mopria-gecertificeerd en Wi-Fi Direct.

De printers zijn intuïtief, hebben een eenvoudig ontwerp en besparen automatisch energie met HP Auto-on / Auto-off-technologie. Bovendien helpen voorgeïnstalleerde cartridges gebruikers documenten van professionele kwaliteit direct uit de verpakking te laten afdrukken.

Beschikbaarheid en prijzen
Verwacht wordt dat de nieuwe LaserJet Pro M15 en M28-serie van HP vanaf mei 2018 wereldwijd verkrijgbaar zal zijn. De adviesprijs van de nieuwe LaserJet Pro M15 ligt op 89,- en de adviesprijs van de M28-serie van HP ligt op 129,-. Meer informatie is te vinden op hp.com/go/smallestlaser.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!