Witold Kepinski - 21 maart 2018

Palo Alto Networks vernieuwt Traps Advanced Endpoint Protection

Palo Alto Networks vernieuwt Traps Advanced Endpoint Protection image

Palo Alto Networks, aanbieder van next-generation security, introduceert een nieuwe versie van het endpoint protection-product Traps. Met versie 5.0, lanceert Palo Alto Networks een cloud-based managementservice, Linux-ondersteuning en een nieuwe infrastructuur van Traps. Organisaties kunnen nu eenvoudiger Traps implementeren en beheren, zodat ze bedreigingen op tijd kunnen stoppen en cyberaanvallen met cloud- en netwerk security eenvoudig kunnen coordineren en voorkomen.

Aanvallers moeten een aantal stappen voltooien om hun doel te bereiken, zoals het stelen van informatie of het uitvoeren van ransomware. Bijna elke aanval is gebaseerd op het compromitteren van een endpoint en hoewel de meeste organisaties een vorm van endpoint security hebben geïmplementeerd (vaak een anti-virus oplossing), zien wij nog steeds dat deze bedrijven worden geinfecteerd, omdat deze vorm van endpoint security niet meer voldoet in de huidige tijd met geavanceerde aanvallers.

Traps voorkomt dat bekende en onbekende bedreigingen endpoints infecteren en minimaliseert endpoint-infecties door het blokkeren van malware, exploits en ransomware. Integratie met het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform levert extra dreigingsanalyses, gedeelde intelligentie en geautomatiseerde quarantaine.

Beschikbaarheid

Traps versie 5.0 is onmiddellijk beschikbaar voor klanten over de hele wereld. Op dit moment is de cloud-geleverde managementservice gevestigd in Noord-Amerika en EMEA.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!