Witold Kepinski - 21 maart 2018

Walter Rijk treedt terug uit management Sigmax

Walter Rijk treedt terug uit management Sigmax image

Na 20 jaar heeft directeur en medeoprichter Walter Rijk besloten per 31 maart zijn taken bij Sigmax neer te leggen. Hij blijft betrokken in de Raad van Advies van de Enschedese leverancier van software & ICT. 
 
Sigmax werd in 1998 opgericht door Leo van den Ende en Walter Rijk als onderneming gespecialiseerd in het inrichten en beheren van ICT infrastructuren van middelgrote organisaties. Naast inrichting en beheer van ICT, richt Sigmax zich inmiddels met vijf businessunits op slimme softwareoplossingen voor overheid en bedrijfsleven. De voorbije periode zijn al een aantal taken overgenomen door het managementteam. Sigmax voert momenteel gesprekken met kandidaten om de functie van Rijk bij als business unit manager bij IoT Solutions en SequriX over te nemen. Rijk blijft betrokken bij het bedrijf in de Raad van Advies en behoudt zijn aandelen in de onderneming.
 
Walter Rijk spreekt bij zijn vertrek van de moeilijkste beslissing in zijn leven: “Ik houd van mijn werk, maar mijn hart ligt in de creatie- en ontwikkelingsfase. Dit past niet bij de huidige grootte en volwassenheidsfase van Sigmax. Daarom heb ik de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan, los van Sigmax.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!