Chassé Hotel & Grand Café optimaliseert veiligheid en bedrijfsvoering met videobewaking
25-03-2018 | door: Redactie

Chassé Hotel & Grand Café optimaliseert veiligheid en bedrijfsvoering met videobewaking

Chassé Hotel & Grand Café zet een IP-gebaseerd videobewakingssysteem in om de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen en de bedrijfsvoering te optimaliseren. Chassé heeft hierbij gekozen voor het AXIS Companion systeem van AXIS Communications.

De gezellige en diverse stad Amsterdam heeft altijd al veel toeristen aangetrokken. Het groeiende bezoekersaantal was een welkome uitdaging voor de manager van Chassé Hotel & Grand Café, maar het zorgde ook voor veiligheid van de bezoekers van de faciliteiten. Omdat er verschillende faciliteiten draaiende gehouden moeten worden, was de manager erop gefocused door te gaan met het leveren van eersteklas klantenservice.

IP-gebaseerd videobewakingssysteem

IT partner Allinco Systems, heeft een IP-gebaseerd videobewakingssysteem, AXIS Companion, aangeboden. In totaal acht camera’s, zowel binnen als buiten, geven een overzicht van de diverse activiteiten. De manager kan zowel live- als opgeslagen beelden bekijken op een pc of op zijn mobiele telefoon.

Het AXIS Companion IP-camerasysteem heeft bewezen scherpe beelden weer te geven, waar zelfs de politie van onder de indruk was toen er voor het afhandelen van een incident een beroep op werd gedaan. Het stelt de manager van Chassé ook in staat toezicht te houden op alle activiteiten en zo hoge klanttevredenheid te waarborgen.

De volledige case is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht
Security