Wouter Hoeffnagel - 22 maart 2018

NetApp helpt Ducati motorracen digitaal te transformeren

NetApp helpt Ducati zijn infrastructuur te moderniseren, zowel prestaties als digitale beveiliging te verbeteren en compliant te zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee ondersteunt NetApp Ducati bij het digitaal transformeren van motorracen.

NetApp is de officiële sponsor van het Ducati-team tijdens het MotoGP-wereldkampioenschap 2018, dat op 18 maart op het Losail International Circuit in Qatar van start ging en op 1 juli plaatsvindt in Nederland tijdens de TT van Assen. NetApp gaat Ducati helpen om de prestaties, stabiliteit en betrouwbaarheid zowel op als naast het circuit te verbeteren.

Snelle toegang tot real-time data

Data is voor Ducati van groot belang. Data wordt echter in toenemende mate gedistribueerd, dynamischer en diverser. Ducati schakelt daarom NetApp in om teamleden snelle en betrouwbare toegang tot real-time data te geven vanaf iedere locatie ter wereld.

"NetApp is een cruciale partner voor het Ducati Team voor digitale transformatieprojecten, aangezien data de kern van onze strategie vormt", zegt Luigi Dall’Igna, Ducati Corse general manager. "Met NetApp kunnen we de waarde van onze data ontsleutelen en kritieke beslissingen nemen op basis van de big data afkomstig uit één van de meest geavanceerde IoT-systemen: een MotoGP motor. Ieder minuut van een race levert ons nieuwe inzichten die ons helpen onze activiteiten te optimaliseren en de innoveren om de prestaties te verbeteren."

Passie voor innovatie

"Ducati en NetApp delen dezelfde uitzonderlijke passie voor innovatie", aldus Henri Richard, executive vice president worldwide field and customer operations bij NetApp. "We kijken ernaar uit samen te werken met Ducati om hun digitale transformatie te versnellen, prestaties te vergroten en zowel beveiliging als waarde van hun data te verbeteren."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!