Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-03-2018 | door: Marco van der Hoeven
Deel dit artikel:

Dutch IT-Channel reportage VMUG 2018

Onlangs kwamen enkele honderden gebruikers van VMware bijeen in de Brabanthallen in Den Bosch voor de jaarlijkse VMUG Usercon. Dit jaar was het een bijzondere editie, omdat de keynote verzorgd werd door Pat Gelsinger, de CEO van Vmware. Dit optreden was de eerste keer dat hij zijn opwachting maakte bij een evenement van een user group. Zijn boodschap: ‘VMware heeft zijn Mojo back’.

De Nederlandse VMware User Group, de NLVMUG, is een van de grootste en oudste VMware gebruikersgroepen ter wereld. Al meer dan tien jaar organiseert de VMUG bijeenkomsten, brengt het zijn leden samen en creëert het een platform voor de Nederlandse ecosysteem rondom VMware en IT-infrastructuur.

De NLVMUG wordt dagelijks geleid door twee Leaders: Joep Piscaer en Dennis Hoegen Dijkhof. De NLVMUG is aangesloten bij de moederorganisatie, VMUG.com, en wordt ondersteund door de Europese organisatie. De twee leaders zijn al jaren betrokken bij de community en de VMUG en hebben beide de VMware vExpert-award.

NLVMUG organiseert jaarlijkse UserCon, waar we kennisuitwisseling, samenwerking en onderlinge kennismaking mogelijk maken. NLVMUG is daarmee een van de grootste platformen waarin eindgebruikers, consultants en technisch experts elkaar kunnen vinden en helpen. Een van de belangrijkste aspecten van de UserCon is de plek die de community inneemt: naast flinke ondersteuning vanuit VMware Nederland, leveren ook communityleden een significante bijdrage in de vorm van hulp bij organisatie, presentaties en content. Zo faciliteert NLVMUG kennisuitwisseling van expertise en best practices.

Terug naar video overzicht
Software